یک سرویس ذخیره‌سازی ابری باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

این لیست به ترتیب خاصی چیده نشده است. هرکدام از این سرویس‌ها نقاط قوت  خود را دارند و مثلا می‌توانیم به مجموعه ابزارهای گوگل درایو تا امنیت  بالای سرویس Sync.com اشاره کنیم. باید خاطرنشان کنیم دراپ‌باکس در این  لیست وجود ندارد زیرا فقط ۲ گیگابایت فضای رایگان در اختیار کاربران قرار  می‌گیرد که مقدار بسیار پایین به حساب می‌آید. همچنین سرویس آی‌کلاود هم  فقط برای دارندگان گجت‌های این شرکت ۵ گیگابایت فضای رایگان ارائه می‌دهد و  افرادی که از گجت‌های این شرکت استفاده نمی‌کنند، می‌توانند فقط از ۱  گیگابایت فضای رایگان بهره ببرند.

گوگل درایو: ۱۵ گیگابایت فضای رایگان

ذخیره‌سازی ابری

گوگل در زمینه‌ی سرویس‌های نرم‌افزاری حرف زیادی برای گفتن دارد و  کاربرانی که نمی‌خواهند برای ذخیره‌سازی ابری پولی پرداخت کنند، می‌توانند  از ۱۵ گیگابایت فضای گوگل درایو بهره ببرند. برای بهره‌گیری از این سرویس هم فقط کافی است یک اکانت گوگل  داشته باشید. همچنین در کنار آن باید به وجود ابزارهای مفیدی مانند گوگل  Docs، Sheets و Slides هم اشاره کنیم که طرفداران زیادی دارند. قبلا گوگل  فوتوز هم فضای نامحدود ارائه می‌داد که مدتی است این قابلیت کنار گذاشته  شده است. البته در ازای ارائه‌ی این خدمات، گوگل اطلاعات زیادی از کاربران  خود جمع‌آوری می‌کند. اما در کل اگر چندان نگران حریم خصوصی خود نیستید،  گوگل درایو می‌تواند تا حد زیادی نیازهای شما را برطرف کند.

مایکروسافت وان‌درایو: ۵ گیگابایت

ذخیره‌سازی ابری

مایکروسافت هم یکی دیگر از غول‌های تکنولوژی محسوب می‌شود که در حوزه‌ی  ذخیره‌سازی ابری ید طولایی دارد. مانند گوگل درایو، برای بهره‌گیری از این  سرویس هم باید اکانت مایکروسافت ایجاد کنید. با ایجاد اکانت مایکروسافت  می‌توانید از ۵ گیگابایت فضای رایگان وان‌درایو بهره  ببرید. روی هم رفته جذابیت و تنوع ابزارهای ارائه شده از طرف مایکروسافت  کمتر از سرویس‌های گوگل است. همچنین باید خاطرنشان کنیم فضای ارائه شده از  طرف این شرکت یک سوم فضای رایگان گوگل است و به همین خاطر کاربران زیادی  ترجیح می‌دهند از گوگل درایو استفاده کنند.

مگا: ۲۰ گیگابایت برای سال اول

ذخیره‌سازی ابری

مگا یکی  از محبوب‌ترین سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری است که کاربران آن برای سال اول  می‌توانند از ۲۰ گیگابایت فضای رایگان استفاده کنند. اگرچه این سرویس مانند  مایکروسافت و گوگل ابزارهای مختلفی را ارائه نمی‌دهد، اما در کل امنیت  بیشتری دارد. مگا تمام فایل‌های کاربران را رمزگذاری می‌کند و این یعنی حتی  در مسیر آپلود کسی بتواند به این فایل‌ها دست پیدا کند، نمی‌تواند محتوای  آن‌ها را ببیند.

آیس‌درایو: ۱۰ گیگابایت

آیس‌درایو

آیس‌درایو به  اندازه‌ی دیگر نام‌های موجود در این لیست سابقه ندارد اما به لطف امنیت  بالا و ارائه‌ی ۱۰ گیگابایت فضای رایگان توانسته توجهات زیادی را جلب کند.  مانند مگا، این سرویس هم در زمینه‌ی امنیت حرف زیادی برای گفتن دارد اما از  طرف دیگر از ویژگی‌های جذابی بهره می‌برد که رقبا فاقد آن‌ها هستند. به  عنوان مثال می‌توانید پیش‌نمایش محتواهای رمزگذاری شده را مشاهده کنید که  دیگر سرویس‌ها چنین کاری انجام نمی‌دهند.

Sync.com: ارائه‌ی ۵ گیگابایت فضای رایگان

Sync.com

در نهایت باید به سرویس Sync.com اشاره کنیم که توجه ویژه‌ای به امنیت کاربران نشان می‌دهد. البته ۵  گیگابایت فضای رایگان برای بسیاری از کاربران کافی نیست. با وجود اینکه  بسیاری از ویژگی‌های مهم این سرویس فقط در دسترس کاربران دارای اکانت  پریمیوم قرار دارد، اما در هر صورت نسخه‌ی رایگان آن هم حرف زیادی برای  گفتن دارد.